diumenge, 29 d’abril del 2012

copa catalana llacuna 2012

Aquest mati sobre les 7 direccio a la llacuna, segona prova de la copa catalana, agafada amb molt optimisme. Al arribar alla a les 8:20 miro de quans km es el circuit...10.7km! una mica llarg pel meu gust. Despres de estar una estona per alla començava a arribar tothom. 
Sobre les 10 es donava el tret de sortida primer els juniors, gran carrera dels juniors del equip. Despres la resta de categories femines un gran nivell! en femines elit Anna Villar la guanyadora de la seva categoria, Miranda Agusti guanyadora categoria femines sub23.  en femines cadets la guanyadora Sara Gay nomes amb 1 min de ventatge sobre Silvia Roure. 
A les 11 aprox ja tocava pensar en la carrera he anat a escalfar i ja despres cap a les corralines. M'he pogut col·locar en bon lloc per agafar la primera curva. La sortida molt explosiva i sobretot en copa catalana, primers 2km han sigut mortals pujada seguida que no acabava mai 2km 200m pujats es feia casi la mitad de desnivell acumulat en una volta! amb bastant patiment els primer minuts he pogut treure ventatge a alguns (sens dubte la millor sortida de la temporada que porto) s'entrava despres en un cami corriol bastant rapid pero que s'havia de vigilar amb les pedres, d'alla alternant pujadas/baixades sempre amb pedra que a més estava molla de la pluja el dia anterior, aixo feia que rellisques molt. Algunes fetes corrent ja que s'anava més rapid que sobre la bici. Primera volta completada en 47min i molt bones sensacions.. pujada dels 2km es feia molt dura ja despres tenia bones sensacions pero ha passat el que menys m'imaginava... cadena trencada! quan encara quedavan molts km per meta pero bueno decideixo arribar corrent a meta i almenys puntuar. S'ha fet etern el circuit semblava que no s'acabes mai a sobre corrent...al final he arribat i puntuar 104 punts que em col·loquen posicio 11 de 21 sub23 i a molt pocs punts de diferencia respecte el sise. Satisfet de les sensacions de millores la primera volta llastima de la trencada de cadena. 

Setmana que ve toca st llorenç de morunys dissabte crono i diumenge carrera espero que hi hagi mes sort i em surti una bona carrera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada