diumenge, 1 d’abril del 2012

IV transcorriol feta a tope!

Avui ha sigut la pedalada de la transcorriols. He sortit desde el camping (a Solsona) i Callús quedava aprop de alla. Surto d'alla a las 7:30 i a las 8 ja estavem, anem a buscar els dorsals es veia bastanta gent maquina, que tot i aixi a gas i buscar primeres posicions. M'he trobat amb el del equip (Guille). A les 8:30 s'ha donat la sortida seguiem el cotxe fins el cami, he pogut colo·locarme als primers llocs i amb més bones sensacions que mai, normalment les arrancades no son el meu fort. Els primers quilometres anava molt enxufat a la cinquena posició aprox. Fins a l'entrada del primer corriol que una mica més i ja me'n vaig al terra. Resta de la pedalada casi tot corriol aprofitant les pujades i camins amples per apretar a tope, les baixades anava conservant i arriba sencer. Les baixades llargues de corriol es el meu punt feble pero de mica en mica es va millorant, falta una mica de confiança en alguns llocs pero bueno. Satisfet de hvaver baixat per llocs que si ho haguès mirat be...dubto haver baixat. He anat conservant primeres posicions i durant tota la pedalada les cames han respòs molt be. Aixo si més d'una vegada he acabat al terra unes 3-4 vegades, 2 han sigut per no poguerme desenganxar en pujada (el que té intentar pujar llocs impossibles...) i un altre que he fet un recte en un corriol en pendent el manillar ha tocar una branca i cap al terra. Per sort cap caiguda sense consequencies. 
Avituallaments complets tot i que casi no m'he parat, basicament per beure un got/dos de coca cola i seguir. Senyalització bastant bona tot i que en algún punt no es veia massa el corriol. Un recorregut increible en general, unes baixades llarguissimes. 

Al final he quedat entre els 10 primers aprox llastima que no hi ha classificació per saber-ho. A veure si fiquen fotos ja que hi han haguts alguns punts que en feien. En resum un bon entrenament de cara al open de bcn de santa perpetua. I any que ve a tornar-hi que m'ha encantat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada