dimarts, 29 d’octubre del 2013

Pedalada Artés 2013

Després de la ultima carrera de copa catalana a Barcelona i fer un mes de "paron" de carreras, pedalades etc. ja tocava tornar a posarse un dorsal. La zona en si ja feia que tinguès bona pinta, ja que si per una cosa destaca els voltants de Manresa es per els corriols i trialeras. Aixi que decidit pedalada de Artés...segura.
Diumenge a las 7 ja direcció Artés, dia perfecte una mica de fresca a primera hora pero que a l'hora de començar ja no feia gens de fred. Arribem i de mica en mica va arribant la gent. En total 175 participants. 
Començem a rodar una mica per veure amb quina direcció sortim i veure com es el primer tros de recorregut i una vegada escalfats ja cap a la sortida. Col·locats a primera linea a les 9 es va donar el tret de sortida. Tot i ser una sortida "relaxada" mica en mica el ritme aumentava. Els primers km vaig apretar ja que sabia que a la part de corriol...no podria correr tant. En els primers llocs fins a la primera variant "dificil" de les que es podien esquivar, pero la gracia per mi estava en fer-ho tot. Veig un lloc que dic bueno baixo...cos enrere, pero no m'esperava la pedra final i vaig fer una volada endavant espectacular. Vaig tenir molta sort que era herba on vaig caure i nomes van ser un parell de rascades amb els esbarzers. Vaig perdre un munt de temps, i ja veient que tot era corriol on la velocitat costava d'agafar ja vaig decidir ferla juntament amb un amic i disfrutar dels corriols. Ultims 3km abans de arribar a meta un "pique sa" apretant fins al final amb un altre participant. Al final 2h 31min, 32km i 800m de desnivell. 

Un punt negatiu (i l'únic) era que les senyalitzacions estaven posades molt al costat de on es girava i es passaven de llarg. I algunes cintes de color negre no es veien gaire. Per la resta la organització un 10 i el recorregut un 11. Gairebe tot corriol i molt poca pista ample. Any que ve repetim segur! 

Proxima carrera duatlo de Guissona, on hi han moltes ganes de millorar el temps del any passat.


Fotos de la pedalada 


Una de les rampes d'asfalt abans de arribar a l'avituallament on hi havia l'esmorzar. Gas a fondooo


Cos cap endavant i a pedalar a tope! Primer corriol despres dels 3km primers per estirar peloton. Anar dels primers duraria poc 


Trialera que feia posar peu a terra, despres de la volada principal...millor arribar viu


Arribada a un dels avituallaments despres de fer una bona pujada per pedres 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada