dimecres, 2 d’octubre del 2013

Copa Catalana Barcelona 2013

Aquesta setmana tocava correr la copa catalana a Montjuic, i la que tanca la temporada. El circuit era molt facil tecnicament pero a la vegada molt explosiu amb pujades curtes pero intensas i un constant puja/baixa. A diferencia de l'any passat aquesta temporada el circuit estava ple de pols i un terreny que s'agafava poc la roda en pujadas de pendent. Una part amb moltes curves amb un parell de llocs lents. En general era molt semblant al de la temporada passada. 
A les dues, horari molt poc  habitual es donava la sortida de la primera carrera, on corria la meva germana. Veient els temps que feien els primerse es veia a venir que em tocaria apretar moltissim quan em toques a mi sortir, ja que estava molt rapid el circuit pero tenia alguns perills de reventons i punxades. 
Començem a escalfar, que la sortida seria molt a tope. Al ser una carrera amb punts uci van venir gent de diferents paisos, dels destacats els del equip merida belga. Preparat a la sortida... gaaas. Faig una bona sortida col·locat en bones posicions pero el ritme es rapidissim, no aguantaria massa aquell ritme. Entrem al cami i com havia pensat a la primera pujada es fa tap, fent equilibri aconsegueixo ferla sense baixar de la bici pero la seguent si que el tap estaven més parats i va tocar posar peu. Primera part del circuit enganxat a bon ritme pero tenia que baixar ritme respiració descontrolada i pulsacions pels nuvols. Resta de la primera volta amb l'Axel (del meu equip), passem per meta i noto com les cames poden tirar encara una mica més rapid. Sens dubte una de les carreres on les cames han respost millor i que m'han donat tan bones sensacions. La resta de carrera va ser agafar un ritme constant i rapid passant per meta amb 1h 39min. Amb comparació a l'any passat he millorat moltissim. 

Aixi que ja acabada la temporada, on he anat de menys a més. Tenint cada vegada millors sensacions, millorant el tema de sortides que sem donava malament i tambe en baixades tecniques que ara ja baixo molt millor. Posicio a la general de copa catalana 45º en categoria elit. A seguir entrenant a tope per seguir millorant any a any.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada