dimarts, 30 de juliol de 2013

setmana a Vallnord!:D entrenos de qualitat

Aprofitant que la setmana pasada era la copa de Vallnord vaig decidir apuntarme com a voluntari, s'ha de aprofitar quan la world cup esta aqui aprop. Moltes hores al circuit de xc basicament amb unes quantes modificacions respecte al de copa catalana. La part de la carbonera que era espectacular al final la van treure. 
Aprofitant que estava alla vaig entrenar gairebe cada dia, primer dia vaig sortir a les 6:45...a comparació de aqui osti quin fred que feia. Pero els primerse 12km eran de pujada fins al coll de pal, carretera molla pero pujant fart de suar, la baixada espectacular tot i que vaig arribar amb les cames vermelles del fred. Entrenar amb les vistes que hi ha a Andorra dona gust. Seguents dies basicament va ser fer port de pal, arinsal y ordino. A més moltes tardes pujava a fer el circuit de la world cup, tantes voltes ja al final em coneixia cada pedra i la millor traçada. S'ha de dir tambe que en algunes zones al intent de ferles molt rapid vaig acabar sortint per davant la bici etc pero caigudes sense importancia, coses del ofici. Sensacions actuals molt bones, ja nomes falta mes i mig per començar la part final de la temporada i seguint entrenant com fins ara arribare amb bona forma al que sera la penultima carrera de copa catalana a Castelloli. 

Han estat uns dies espectaculars, bon paisatge, mooooolt bona companyia, veure els elit va ser espectacular (qui tingues l'estat de forma que tenen...jaja) en general una setmana més que perfecte. 

Moltes ganes de que començi la part final de la temporada! :D 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada