dimecres, 1 de setembre del 2010

Preparacio pedalada espunyola


Aquesta setmana diumenge hi ha una pedalada a espunyola. Espunyola esta aprop de berga. Una pedalada de les que mes m'agrada tant pel que fa a recorregut, senyalització, els controls, avituallaments. Te 2 opcions, un recorregut curt de aproximadament uns 28km i un mes exigent de 40km. La sortida es a las 8:30. Una pedalada amb molts corriols. El començament es molt rapid ja que comença en baixada. Lo millor per no pillar cua i quedar estancat es que qui estigui fort sortir molt rapid i lliurar-se i no tenirse que parar molts cops. la curta es bastant light un cop es desvia la curta comença lo fort de debo. una llarga pujada que per els escaladors es ideal, i un cop a dalt moltissims corriols i algun amb una gran pendent.


foto de la bici amb que fare la pedalada. Suspensio suntour que va molt be es tova i absorbeix els baches facilment. pedals automatics que van de luxe. Pneumatics michelin country mud ideals per terrenys amb pedra i tambe per fang ja que son 2,00 . canvi sram X-7 un molt bon canvi i que quasi mai es desajusta. el cuadro es de alumini 6061 hidroformat i amb una geometria que va molt be per correr i molt bona escaladora. Un pel nerviosa a la baixades pero molt bon control es te.

Aquesta setmana dilluns descans, dimarts a correr una estona uns 8km que vaig tardar uns 37min molt bon temps que demostra ja esta preparat i a tope de energia per diumenge. dissabte fare alguna volta al panta de st ponç per anar rodat ja diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada