dimarts, 13 de desembre del 2011

Hivernal Guissona 2011

Diumenge em vaig llevar a las 6 del mati ja per anar cap a Guissona on es feia la 10e hivernal. A las 6:30 vam carregar bicis i mes o menys cap a las 7 vam sortir, negra nit i una bona fresca. A l'alçada de Igualada vam torbar ja boira no gaire espesa pero a mida que arribavam mes densa. Va ser entrar a la comarca de la Segarra i boira molt densa. Molt fred ja que no passavem dels 2 graus. Vam arribar alla a les 8, 20min despres va baixar un amic i cap al poliesportiu a buscar els dorsals. Jo tenia el dorsal 800, de mentres vam anar a idntre a menjar alguna cosa. 10min abans de les 9 ja es veia la gent ficanse en posicio per la sortida em vaig posar a primera fila una bona sortida es important. Els primers km per guissona teniem motos davant ja que relliscava el terra vam arribar una recta i alla va començar tot, plat gran i gas. Un ritme molt fort que duien els primers i vaig afluixar no em podia cremar als primers km. Despres de estirarse el grup van arirbar els primers corriols que ja feien pensar en que tots serien impresionants. Hi havien bons esglaons i s'havia de anar en compte de no rascar plat. Durant el recorregut es va anar alternant cami ample i corriols tan de pujada com baixada. Era un perfil trencacames i alhora molt distret. Vam arribar a dalt d'un lloc que si no hagues sigut per la boira un paisatge increible que s'hagues vist. Durant la pedalada vaig anar mantenint posicio entre els 20 al ultim avituallament que personalment crec que sobrava ja que era a 5-6km de l'arribada no em vaig parar. 
Vaig fer un temps de 2h 40min molt satisfet del temps ja que va ser bastant tecnic. Durant la carrera no vaig passar gens de fred tot i no superar els 2 graus, al arribar 20min d'espera per netejar la bici nomes hi havia una manguera. 
En general em va agradar moltissim el recorregut i any que ve espero poguer repetir. Aixo si vaig trobar a faltar algun obsequi al arribar. 

Amb aquesta pedalada es tanca la temporada 2011, ara a l'espera de començar temporada 2012 i amb millors resultats que aquest any. 

fotos del diumenge


1 comentari:

  1. Gran pedalada la de Guissona!!! Llàstima de no fer classificacions ni donar cap obsequi (però en 10-12€, per poc dóna) Jo vaig fer 2:35 i en aquesta m'hagués agradat que hem diguessin la classificació.

    ResponElimina