dijous, 12 de novembre del 2015

Tornem al blog! Transiscar 2015

Desprès de un any i poc sense escriure al blog...tornem a donar-li vida. La Transiscar va ser la última carrera de la temporada. Una temporada que n’estic molt satisfet. Mica en mica vaig agafant una bona forma física i sobretot millorant la tècnica cada vegada més.
La Transiscar es una de les carreres més conegudes a la àrea de Lleida. Aquest any vaig decidir anar-hi ja que sempre n’he sentit bones opinions.

La cosa va començar divendres tarda anant direcció Guissona que es on vaig passar la nit. Una vegada vaig arribar a Guissona vam anar a rentar les bicis, ficar oli a la cadena etc. En definitiva mimar les bicis abans de anar a la guerra. Desprès de sopar vam deixar la bici del Marc a dintre el cotxe ja preparada i el porta-bicis de darrere preparat per posar la meva l’endemà. Feia setmanes que no em posava un dorsal a la bici així que tenia moltes ganes de competir un altre cop. Una vegada vaig fer totes les simulacions de possibles situacions em vaig adormir.

Ens desperten, son les 6 del matí. Un bon esmorzar per agafar energies que ens faran falta. Mirem a fora i fa fresqueta, per sort sense la boira que hi pot haver per aquella zona. A les 7 ja estem en el punt de trobada esperant la resta de gent que venia. Vam arribar a Agramunt a las 7:30. Ja hi havia un bon ambient, i una de les coses que vaig veure només arribar, quin nivell que trobaríem! Anem a buscar els dorsals, ens acabem de posar botes, pulsòmetre etc. En res havíem de anar a la sortida, vam escalfar una mica per treure’ns el fred de sobre i pogué començar be.


Ja a la línia de sortida em fixo amb que hi ha molta gent coneguda de la copa catalana. Els primers km tenien pinta que serien a bon ritme. Es dona el tret de sortida i gas! Els primers quilometres per dintre el poble van ser molt perillosos ja que havies de vigilar de no tocar-te en cap bici. Em vaig col·locar davant per anar més segur. Al cap de 4-5km hi havia el primer corriol, era important entrar amb bona posició. Els primers 10km van ser a un ritme molt agònic però vaig aguantar be. Era important agafar un bon coixí per desprès dosificar. En general va ser un recorregut amb molta pista i corriols ràpids. Vaig arribar en el trencall del recorregut curt i em van dir que ja havien passat 7 corredors. Com que no tenia cap referencia vaig decidir conservar fins el final la posició. Realment va ser la millor decisió ja que em treien massa avantatge en un recorregut on retallar temps era difícil.
Just abans de arribar a meta ens van fer passar per el mig del canal. Vaig començar vigilant de no acabar gaire xop però al final amb tanta aigua vaig anar a gas. Arribada a meta en vuitena posició! Desprès de tantes setmanes sense posar-me un dorsal vaig acabar molt satisfet de la carrera. En total 38km 1h 35min mitjana de 24km/h. El Marc va arribar 2min desprès. Pensava que li havia tret més!Vam anar a recuperar energies amb el entrepà que ens donaven al arribar. I desprès al servei de massatges. No me’n havia fet mai cap i vaig veure les estrelles. Tenia les cames molt carregades. Això si vaig sortir com nou. Per acabar dutxa i cap a Guissona. En resum la organització un 10, el recorregut un 10. Segur que repetiré. I també la companyia va fer que fos un dia genial! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada