dijous, 21 de juny de 2012

3h resistencia bike show bcn

Diumenge vam anar juntament amb 3 més del equip al bike show bcn a las 3h per parellas. La calor que ja feia de bon mati es veia a venir una carrera amb molta calor. Vam arribar alla al mati i de mentres que corrien la kids cup vam anar a provar els bicis de 4 rodes, quina pasada, amb 2 amortiguadors flox float davant i un fox de descens darrere. Despres vam anar a fer el circuit, que tenia com a molt un km! 
a les 3:30 o aixi vam anar ja escalfant, hi havia una maleida curva que et trencava el ritme rapid pero apart d'allo es feia tot a plat gran. 
A las 4 aprox van començar les 3h de resistencia, les 3 primeras votles les vaig fer jo. Al arrancar el canvino se que li va passar pero anava fatal i em va fer quedar una mica enrere, pero poc a poc vaig anar recuperant i anar agafant ritme. Despres el relleus que van anar de luxe per anar pillan aire. De mica en mica que el temps anava passan jo m'anava trobant cada vegada millor, amb uns bons temps, i vaig trobar les bones sensacions que buscava de cara al campionat de catalunya d'aquest proper dissabte. Just al final quan pensava que era la ultima volta vaig anar a donar-ho tot, passo per meta pero al haver doblat el ultim me'n quedava un altre! aquella va ser la volta que més em va costar ja que ho havia posat tot en una, apart d'aixo molt satisfet per les sensacions agafades alla. Dissabte campionat de catalunya a Aiguaviva! a doanr-ho tot.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada