dilluns, 12 de març de 2012

Copa Catalana Banyoles 2012

Ahir va ser la primera carrera de copa catalana a Banyoles. A les 6:30 vaig marxar cap alla, es veia que faria un dia amb un bon sol. Al arribar alla la gent començava anar a buscar dorsals poc a poc cada vegada més gent. Abans de la presentació d'equips vam anar a fer una ullada al circuit es veia ja amb moltisima pols! i bons caminets. Vam fer nomès una part ja que a las 9 es feia la presentació. Vam començar a pijar els diferents equips, bastants equips radikal bikes, tomas bellès, bicis esteve, chain reaction, medina, basoli, morenito (el que estic jo) etc. Despres vam anar a fer una part diferent del circuit, pujadas curtas pero intensas. Practicament no hi havia llocs plans era un constant puja baixar. Les trialeras de baixadas eran una pasada, hi havia una que era una mica perillosa pero preferia no arriscar a menjarme un arbre i tenir que abandonar per caiguda. lo seguent es podia baixar be. 
Al arribar ja al lloc de sortida els tocava als cadets, femines, juniors, master 30, master 40, master 50. Es van anar col·locant la sortida de les femines a tope a destacar la actual campiona Maja Wloszczowska, Sandra Santanyes, Anna Villar, Miranda Agusti. Es van anar donant els trets de sortida pero en un moment a la categoria master 30 caiguda, una caiguda molt forta ja que van estar una bona estona... van fer sortida neutralitza i van canviar a que s'entres al circuit directament.
Va tocar esperar a les 12 fins que ens van avisar quer anessim per colocar-nos. De la categoria sub23 erem molts pocs,. L'ordre de la sortida va ser primer els elits que hi havia un nivell espectacular, Julien Absalon, Iñaki Lejarreta, Ruben Ruzafa etc. Despres els senior, sub21 i ultims els sub23. Aixo de sortir dels ultims em va perjudicar bastant... jas que justament la sortida es el que se'm dona més malament. Abans de iniciar les voltes completes es va fer el starloop de 2km per estirar el peloton. Es va donar el tret de sortida, al començar dels ultims a les primeres curvas era practicament passar apart de un ritme desde un començament espectacular, ja es veia que seria una carrera durisima de molt nivell. Vaig passar el starloop que donava ja per començada les voltes, primera volta va ser desastrosa, 3 caigudes sense consequencies pero que van desanimar bastant, ja que era practicament imposible i aixi va ser atrapar els altres. Durant uns minuts va costar, tot i que els anims de la gent van ajudar a refer. Poc a poc vaig agafar un ritme comode cada vegada mes rapid no podia atraparlos pero estava decidit a donar-ho tot, al cap i la fi era la primera carrera apart de un nivell altisim. A mitad de la segona volta vaig aconseguir atrapa-ne a 2 va motivar molt, poc despres van començar a passar les besties del mountain bike, Absalon sense paraules la llegenda del mtb. Resta de la carrera anar fent i a un ritme que vaig tenir bones sensacions, lo important vaig aconseguir acabar. 

Sens dubte un gran dia, primera carrera i definitivament aixo del xc m'encanta! a seguir entrenant per la seguent carrera fer-ho millor. 

Felicitar a tots els cracks del equip pc morenito. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada