dissabte, 18 de febrer del 2012

2 setmanes i...gaaaas!

Ara si que ja estic a la recta final de pretemporada.nomes em quedan 2 setmanes per començar pedalades, carreras etc. Aquest any sens dubte sera un dels millors. 
Simplement ja podre complir una part del meu somni, desde que tenia 13-14 anys he seguit les carreras de bici sobretot la copa catalana, quedava impressionat de lo bona que era la gent que competia i tal. Ho veia molt lluny de les meves possibilitats, pero ara me'n adono que el fet de lluitar fins a agafar una forma fisica que m'ho permtes al final fare debut a la copa catalana 2012 a Banyoles. Any passat no ho tenia clar, era encara massa aviat per entrar en competició, em vaig prendre ja les pedalades com a carreras i la veritat es que amb bons resultats. Sens dubte el meu millor resultat va ser a la falconada 18 de 542 aprox. 

Aquest any vaig anar a preguntar al equip del morenito per apuntar.m'hi i tal i aquest sera el primer any de debo.. 
Pel que fa a entrenos estic notant molta millora cada setmana que passa vaig alternant rutes curtes pero intensas i llargues pero amb un ritme suau per anar pillant fons, aixo si sempre amb alguns dies de descans. 

Just abans de la copa catalana de Banyoles de aquest any per pillar una mica de ritme corrent anire al cami moliner a Matadepera, 50km aprox penso que son, anire a fer tot lo posible per posar-me a to. Aixo si estic segur que els nervis de Banyoles seran el doble o triple que el de matadepera. La meva categoria que soc sub23 surt amb els sub21 i elit... poder rodar al mateix temps que grans cracks com son Jose antonio Hermida no te preu. Espero que no plogui cap d'aquells dies! el circuit de Banyoles amb sec encara seria del meu tipus preferit de terreny  i on al no ser gaire tecnic puc anar mes rapid. 

Com a altres carreras pedalades que tinc planejat esta el open de bcn que son 8 carreras. Una a solsona que porto anant desde fa uns 7 anys! per mi es important ja que alla va ser la meva primera pedalada. Despres estar la nocturna de Guissona que es la que vaig fer l'any passat em va agradar molt i aquest any espero fer top10. La de Castellcir a veure amb quin dia cau i la puc fer any passat el recorregut em va agradar molt trialeras rapidas i pujades interesants, constant puja baixa. Pero dintre de carreras i tal, sens dubte lo millor de tot aixo es la gran quantitat de hores de diversió que m'espera sobre la bici, no tan sols en carreras, sino entrenant, fent sortidetas domingueras amb la colla btt terrassa, amb la gent del camping, tot el que tingui a veure amb la bici es garantia de molta diversió. 

Espero tenir una bona temporada, i a tots els que ja l'heu començat amb el open bmw etc o els que la començarem aviat molta sort! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada