dimecres, 23 de febrer del 2011

rutes mes de febrer


Aquest mes de febrer ha estat bastant bo, pel que fa a entrenament, ja estic ben preparat per la pedalada del cami moliner. La semana del 12-13 el 12 vaig fer dues voltes al panta de st ponç per anar rodat i diumenge vam fer la ruta del castell de besora ja com que ahvia fet una nit amb molta humitat ja vam fer una ruta mes o menys no gaire humida. Durant la pujada al castell estava ben nuvol pero despres ja va sortir el sol. Tot i esta nuvol a la pujada la calor es va tenir. Ara es un temps d'aquells que no saps que posarte si mallas curtes o llargues. La baixada la vam fer per la part llarga.

Setmana pasada dissabte vaig fer les meva rutina de 2 voltas al panta, aquesta vegada lo mes rapid posible, en total 1h 20min 36km per mi un molt bon record, aixi vaig guanyan resistencia que encara me'n falta moltisima. I diumenge una ruta que vam fer unes variants que mai haviem fet. Vam sortir a las 11, en direccio solsona per el cami es veia molt enfangat i vam decidir passar per l'alternativa que era mes llarga. Va resultar tambe esta molt enfangada, nomes començar el cami tot era fang s'havia de passar per sobre l'aigua que no hi havia perill de quedar-shi. Despres la pujada es va fer bastant be, les rodes pesaven bastant amb el fang que tenia pero tret una pujada que era dura perque relliscava les altres es feien be. Vam arribar a la carretera i baixada cap a solsona. I d'alla tornada per la trialera de solsona i trialera d'olius. Tot i esta les pedres mullades tots ho vam fer be. Una bona ruta, vam gravar videos que ara posare el enllaç. Que el primer es tot asfalt, hi ha un petit espant que vaig tenir pero ja esta per sort no va passar res.

http://www.youtube.com/watch?v=aKFdq9CYEnQ asfalt fins a solsona, i baixada per agafar la carretera


Proximament pujare el de la trialera d'olius. Sens dubte una de les que mes m'agrada juntament amb la de solsona.

Foto de la ruta que vam anar direccio freixenit unes vistes impresionants.
Aquesta setmana diumenge espera una gran ruta amb la colla btt terrassa que ara fa dies que no estic per aqui i ja toca. I a mes aquesta setmana ruta que organitza terrabike. Aquesta setmana promet molt.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada