diumenge, 20 de maig del 2012

Open bcn Corro d'amunt

Despres de una setmana de descans de carreras avui tocava tornar a correr. Ja en tenia moltes ganes!  Divendres ja les previsions del temps pintaven bastant mal temps per aquest cap de setmana aixi ha sigut, dissabte nit plovent bastant per tot arreu, ja es veia a venir una carrera amb molt fang. Que ja tocava! totes les carreras pel que fa de temporada mes aviat pols.

Avui a les 8 surto de casa i estava plovent... per sort al arribar a Corro d'Amunt no plovia i es veia a venir que s'aguantaria. Anem a fer la inscripció i m'he fixat que no hi havia tanta gent com altres carreras pero bueno. Una mica de escalfament amb el toni, guille i axel. Quan faltaven 20min anem ja cap a on estaven les corralines, era arribar ja alla amb fang a sobre jaja veure allo ja deia molt de com seria la carrera. Ens col·loquem per categories i tocava començar a rodar. Sabia que la carrera em seria molt complicada ja que el fang se'm dona bastant malament. Tot i aixi com sempre disposat a donar-ho tot! Moment de la sortida bastant be pero la primera pujada se'm estava acumulant fang fins casi no deixar-me rodar. Despres venia una mica de trialera i alla la primera caiguda he eprdut control de la roda de davant i caiguda sense consequencies, despres de la caiguda venia una pujada que pff ja costava pujarla a peu.. i amb la bici tela ja. Sort del que estava alla que ajudava. Primera part era basicament tot corriol, a més enfangat aixo feia que la pujada es fes mes dura. Poc a poc m'hi he anat trobant millor, segona part de carrera que es feia bastanta pista ample he recuperat i em sentia amb molta energia. Segona volta ja em coneixia la traçada bona i he anat bastant més rapid, pujades amb bones sensacions tot i la duresa del fang. Al final cinquè sub23 bastant patiment a la primera volta pero la segona le disfrutat molt. 
De tant en tant va be alguna carrera que sigui amb condicions adversas de las que un no domina aixi anar agafant confiança. Satisfet d'avui, setmana que ve més! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada